Perre Söderqvist

2008 – Perre S
Med spända vader och krulligt brommakotlett har Den gängligaste spelaren på touren lyckats jobba sig ner till någonstans mellan 10 och 15 i handicap. Killen som gärna hoppar ur turnebussen o både pissar o spyr ur den ena och den andra kroppsöppningen. Trogen deltagare med 6 rixgolfar i bagaget.
En applåd för perre, peo, leopardrevären söderkvist

2009 – Per Söderkvist
Spy-killen från hemanent-reklamen.
En av rixgolfens mest trogna deltagare, o inte bara vad gäller deltagandet utan även vad gäller placering. Men den som väntar på något gott får vänta fett, åtminstone i detta konkurrenskraftiga startfält.
Bästa placering kom 2003 då han placerade sig 4… vilket låter bra, men ta med i beräkning att det faktiskt inte motsvarade mycket mer än ”cirka näst sist” då deltagarantalet begränsdade sig till 6 personer i ett av rixgolfens ungdomsår.
Hursomhelst, Perre ligger ändå som femma i rixgolfens totalranking – men om det beror på deltagandefrekvens eller på spelresultat får han illustrera själv under kommande dagar.
Väl mött, Per Peo Söderqvist.

2010
Vem har hängt en skurtrasa på hålpinnen? Nehej, schhh, det är Perre som puttar. Har varit over there och kompletterat risiga floridabollar med lika risig floridasving. ”Fan man kan dricka hur mycket som helst utan att det tar något” var några bevingade ord från en sluddrande Per för 10 år sedan här i Barsebäck – huruvida han kände något då är det väl lite si och så med, allt jag vet är att han 17.23 i onsdags precis nyktrade till efter den kvällen. En trogen medlem som endast missat en Rixgolf, dock har in princip alltid missat en placering i övre skiktet. Likaväl chockade han förra året genom att spela in sig som trea, jag tror han är på gång, vi får se till att få i honom precis sådär lagom mycket i kväll att han – igen – inte känner något. Ladda bagen med albyl och lycka till med spelet.