Micke Mike-D Danielsson

2007 
Varit nära men aldrig vunnit, ojämn, lever sen  barndomen på gamla meriter och detta inte bara inom golfen. Rykten gör gällande  att skälet till den långsamma renoveringen av hans lägenhet beror på en misslyckad installation av en golfsimulator i garderoben. En applåd för Micke!

2008 – Mikael ”Mike D” Danielsson
Professorn som försöker plugga sig till en bättre sving. Killen som för statistik över alla slag och bygger excelark som ska hjälpa honom hitta den gyldne svingen. Killen som står här med oss med ett fånigt flin på läpparna och sannolikt en pulsmätare under kragen. Killen som för flera månader sedan inledde sin rix-golfdiet. Hoppas att resultaten inte låter vänta på sig mer.
En applåd för Micke!

2009 – Mikael Danielsson
Dags för halta och lytta att komma upp i manegen på Tivoli Riximus maximus…
eller är det kanske castingen till ”En annan del av Gävle”
Gud vet vad pack vi bjuder med på kommande Rixgolfar, vättar, mimare eller kanske, fräls oss från ondo, låginkomsttagare.
Nästa spelares sällskap får vi enligt tidigare eventuellt inaktuella uppgifter ”tyvärr” bara njuta av till hälften i år. Men å andra sidan så är ju det status quo med tanke på att under föregående år, även om närvaron varit fullständig har prestationerna varit haldana.
Hoppas att vi får 100% av bröllopsfumlaren då han förärar oss med sin 50%iga närvaro.
Förbered dig för Tee, Mike the-flens-knee Deee,

2010
Jaha, vad ska vi håna dig med då, inflyttningsfesten är ju avbockad. Jo, just det, du är ju fortfarande risig. Fast inte bara vanligt risig, utan sådär riktigt risig. För är det någon som fokuserar och går in för något så är det Micke. Oavsett om det gäller fysiska utmaningar som löpning, skidåkning på längden o tvären, surfing och golf. Eller annat, som fotografering, t-shirt-design eller musik, du ska liksom aca och plöja litteratur, gå på seminarier, delta i forum och typ doktorera i sakerna du tar dig för. Ambitiöst och imponerande. Jag menar nog rasslar svensk golf ner i brevlådan hos de flesta av oss här men vem fasen läser golfböcker liksom… Kan ge mig den på att du snart SKRIVER dom också du risiga teori-fetischist. Att vi tycker du är risig handlar nog egentligen inte om dig, det handlar nog mest om att du får oss andra att framstå som halvdana, helfischlen. Ärligt, fokus betalar sig och du ligger högt i rixrankingen, lycka till i din fortsatta kamp mot toppen.