Henke STORMEN Andersson

2007 
The Storm har virvlat in sig som vinnare flera år. Låt oss se om vinden håller i sig eller om killen mojnat med tiden. Är träklubborna med i bagen numera eller repeterar han tidigare års vinnande koncept att endast ge sig ut med några både den ena och den andra typen av järn i bagen. En applåd för Henrik ”The Storm” Andersson.

2008 – Henke ”The Storm” Andersson
The Storm. Mannen med leveranserna. Mannen med järnen. Mannen med fyra rixgolfsegrar i bagen. Vilket gör att han precis som Putte vunnit varannan rixgolf han ställt upp i. Mannen med mössan och flinet. Helvete om han vinner igen. Det får bara inte hända. Skulle någon verkligen märka om vi endast blev 11 som kom tillbaka till Stockholm på söndag.
En applåd för Henrik ”The Storm” Andersson.

2009 – Henke ”The Storm” Andersson
Ännu en i gänget som levererar skott även utanför tävlingens ramar.
Urhålningarna har nu genererat en havande mö och faderskapets alla utmaningar och lockelser.
Dessa ligger nu som ett orosmoln både i järnsvingen såväl som i tornet på landet som han flyttat till.
Jag har hört att han värmer hela älvsjö kommuns villasamhälle till bastu-tempratur, med en flammande brasa av aldrig sinande microsoft-optioner.
Se där, lite värde genererade dom till slut ändå.
Henke har flera rix-segrar i bagaget och vi hoppas att han bjuder tufft spel även i år.
Välkommen 2009. The Stooooorm

2010
Smeknamnet lovar runt men håller tunt. Han ligger som stiltje kvar i toppen på rankingen. Jag frågade en gång varför han inte spelar med driver. Elementärt, sa han och puffade pillemariskt på Marlboron. Utan driver får jag plats med en p-boll, två flak öl, tre limpor cigg och fyra sjuttisar årgångswhiskey. Tar jag med drivern får jag bara med mig bollen, flaken och limporna. Undertecknad har inte heller med sig drivern men detta till förmån för fyyyra flak. Och då är det inte fyra flak bärs jag pratar om utan fyra flak p-bollar. Henke har inte banguiden för att kolla avstånd, han har den för att hitta mellan tee och green. Och då är det kroppen som ska rätt, bollen lyckas han oftast få på rätt plats. Vi får se om detta gäller i år igen, med den här killens nivå så skulle en fjärdeplats innebära en all-time-low så pressen är minst sagt stor. Lycka till!