Anders White Shark Huge

 Den uppmärksamme kan se varifrån Anders har fått sitt smeknamn…

2007
Say hello to Mr Intel. Bulle ur ugnen och nytt hus med egen puttinggreen – undrar vilken av dessa attraktioner som kommer fylla Intels tid under pappadagarna. Enligt lösa uppgifter besitter även denna reslige golfspelare världens snyggaste provsving. En applåd för Huge

2008 – Anders Huge
Provsvingen okrönte konung. Mannen med den fladdrande hockeyfrillan och de fryntliga fräknanrna. Mannen som dessutom har en avsugning att inkassera från en av sina medspelare, idag närvarande efter en blöt afterski uppe i gökboet. Kommer han tänka på plutande karlaläppar eller kommer fokus ligga på att placera andra saker i hål under kommande rundor.
En applåd för Huge

2009 – Anders Huge
Nästa spelare tänkte jag presentera med en dikt:
(Dikt saknades vid publicering)
Den här dikten har spelaren skrivit själv när han gick i klass 2 b i Viaskolan i Nynäshamn och det är naturligtvis Anders Huge som har skrivit denna vår-hyllning.
Och med detta riskerar plötsligt en familjeschism att torna upp sig mellan bröderna Huge:
Vem är egentligen Vårdkasens egentliga kulturkonung.
Sug på den Olle medan vi, här och nu, tillägnar Anders ”white shark” Huge med en applåd.

2010 – Sharken.
Snyggast provsving. Doppfel-farschian från Kyrkbyn är med i år igen. Intel-Anders, Förr kunde man tracka dig o allt Intel-geschäft men nu är det ju Intelproppar i macarna oxå, som huxflux går på Linux. världen är upp och ner. Se er omkring, Idel iPhones o ”Switchers”, vad var det jag sa på förut, det är mac som gäller. Varför lyssnade ni inte. Nej då satt ni där med era beiga pentiumburkar (ni som hade råd alltså) och snackade megahertz bench marking.
Anders växte upp på Vårdkasstigen vilket satt sina spår som ni ser, det är inte fräknar i ansiktet, det är glödloppor från kasen som tatuerat hans ansikte. Huges pappa brukade nämligen slänga in enkronor i kasen och låta Olle och Anders få kämpa om största veckopengen. Oavsett detta, lycka till på banan.