Patrik Ekström

2007 
Det började med en guldfärgad moppe o lite musche-fjun och övergick till att gräva guld i IT-svängen (www.innograte.com) där han för tillfället har är livegen. Förmodligen sammanslutningens mest envetne spelare som lätt går 80 rundor på en säsong. En applåd för 2005 års vinnare Patrik Ekström

2008
Dags för Rixgolfens ankare. Mannen som utan problem harvade uppåt åttio rundor på en säsong. Det har han knappast hunnit i år men vi ska se om han kan vila på gamla lagrar eller om hooken, drawen, slicen och faden ska gäckar honom… igen.
En applåd för 2005 års vinnare Patrik Ekström

2009
Nästa spelare på tee är ingen nykomling.
Vare sig i RixGolfen, där han agerat ankare i snart tio år, eller här på Gävle GK.
Nästa spelare var nämligen på plats häromdagen och ful-övade, precis som han gjort inför tidigare Rixgolfar.
”Slumpens verk” hävdar han själv, vi runt omkring vet bättre.
Sätter extra press på honom att leverera, nu när han känner bunkrar, vattenhinder och Out-of-bounds som sin egen väl-tallade dolmio.
Nåväl, en applåd för Patrik, inte bara för att välkomna Doktor Schleif, 40 år, till spelet,
utan även för att han, om någon, gjort RixGolfen till vad den är idag.
Respekt och stort tack från oss alla – och må slicen vara din trogne följeslagare, såväl idag såsom i framtiden.

2010
Bergsgeten Ekström, Satsar nu på höghöjdsträning för att komma i form. Har inte bara varit på Afrikas högsta berg utan nu även på Europas högsta. Trodde han…, tills det uppdagades att Mt Blanc är Europas NÄST högsta berg. Lite som att komma tvåa liksom. Vilket påminner om Patriks ranking på Rixgolfen. Patrik står o gormar med champagne på Mt Blanc medan The Storm sitter o röker på toppen av Elbrus. One and a half summits… Living the almost dream. Skaffa dig ambitioner säger kompisen Johan N och ler i fet-mjugg… Nog hånat, hade det inte varit för Patrik hade inte Rixgolfen varit där den är idag och om vi lägger de samlade notorna från rixgolfen på toppen av mt blanc så kan vi nog enas om att det blir europas högsta berg. Mörby har dock nått toppen i ett annat sammanhang. Ok att man kan vara ordförande i Nynäshamns rollspelssklubb och joddla med magiska ränslar och förtiosidiga tärningar men killen har avancerat till både doktor och VD – matcha det den som kan. Det återstår dock att se om du klarar helgens disputation i Rixgolf. Lycka till.