Jonas Reuter

2007

Storbolags-VDn från Frösåker som förespråkar Mulligans i tid och otid och enligt säkra källor är allergisk mot fenomenet ”Helena Bergström gråtandes på film”. Vi hoppas att killen har hållit sig i avhållsamhet från dylikt självplågeri och hälsar honom välkommen upp på tee. En applåd för Jonas Reuter.

2008 – Jonas Reuter
Spelsäljarkungen från Frösåkers som inte bara lirar med golfboll utan gärna gitarr när det beger sig på efterfesterna i hans fashionabla takvåning på söder. Så mästerlig på att spica upp drinkar att han fått en uppkallad efter sig. Frågan är hur mycket han kan krydda sitt spel till årets turnering….
En applåd för Jonas Reuter. Before its news its Reuters, Before its fore its Reuter.

2009 – Jonas Reuter
Nästa spelare upp är min rumskamrat från Engelberg och RixGolfens viagra-kran.
I Engelberg visade han inte bara prov på sin skidåkning utan han tog även över micen på afterskin och levererade stort som sångare.
Han är anmäld till kvällens karaeoke på Harrys, och applåden jag ber om nu är inget mot vad vi kommer ge Reuter Performer när han går upp på scen i kväll.
Fatta micken, jag menar klubban, och packa trubadur-arslet upp på den gröna scenen och ta ton, groupiesarna tar vi hand om undertiden….
Applåd Jonas Reuter!

2010 – Reuter
Frösåkers finest. ”Nomad” är hans epitet. Är skriven på boxadress i finland och har klubborna på shurgard för att minska strulet. Så om ni tyckte att det var en golfbag som luktade vapenfett och ryssfemmor så vet ni varför. Reuter drömmer om ”Cloud Living” där man inte behöver släpa med sig alltig hela tiden, utan har allt tillgängligt var han än befinner sig, det skulle bli både smidigare och billigare. Avansen på lägenhetsaffärerna har knappast landat i Reuters fickor, jag läste att Bengans Flytt stängt ner verksamheten för gott och dragit sig tillbaka på Barbados, ”gone fishing” som det står om du googlar ”Bengan” + ”flytt”. Tacka Reuter för det. Denna helg är det bara flytt av boll du behöver tänka på. Men när du tar taxin hem från arlanda på söndag är det nog bäst att ringa och fråga var ni bor den här veckan. Lycka till med liret!